Nuffnangs

Sunday, August 12, 2012

CPUV dan CPC

Alhamdulillah bila check blog hari ni ada 2 campaigns masuk.  CPUV punya dah masuk 9hb Ogos lepas dan on going. Harap2 banyak le kan kali ni.

CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns

These are earnings from banner ad campaigns according to the number of unique visits the advertiser bought from your blog at the end of the campaign period.
CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
RHB Easy Smart Cardtalam keladi09 Aug 2012On Going0.00%0.05
Taylors University Open D...talam keladi02 Jun 2011Credited0.00%0.58
Maxis Nokia E7 LBtalam keladi14 Mar 2011Credited0.00%0.51
Nestle Milo Fuze 2011 LBtalam keladi07 Feb 2011Credited1.32%+0.110.43
LG Optimus One LBtalam keladi07 Feb 2011Credited0.00%0.34
Lens-page LBtalam keladi15 Jan 2011Credited0.00%0.26
Celcom XPAX Reload and Wi...talam keladi04 Sep 2010Credited0.00%0.53
Malaysian Airports LBtalam keladi08 Aug 2010Credited1.83%+0.381.50
DiGi Broadband Sustenance...talam keladi12 Jul 2010Credited0.85%+1.455.78
Anyway, blog ni mesti kena hari2 update baru bole pergi. Masalah kat aku ni, bila weekend jer malas nak buka laptop. Tu yang asyik miss n3 2 kali seminggu.

Apa2 pun aku nak terima kasih pada nuffnang walaupun takat ni belum boleh cash out lagi.

Alhamdulillah...rezeki bulan Ramadhan.

2 comments:

  1. Saya ada lebih kurang 40 dah menda alah ni. ongoing ada 6.tapi duitnya RM3.75 je dari CPUV ni. -_-''

    ReplyDelete
  2. Hazel, ok le tu ada 6 yg ongoing. X lama lg banyak le income nya.

    ReplyDelete

Dear Frens...Leave your comment here...Really Appreciate it!

MEE BANDUNG BATU PAHAT KUAH KACANG

REMPAH SEGERA MEE BANDUNG

Bloggers Mengomel!!

QIBLAH DAN SHOLAT TIME ZONE