Nuffnangs

Tuesday, June 5, 2012

Malaysia vs Singapore

Jumaat ni jam 7.30 malam di Stadium Jalan Besar, Singapura.

 
 vs






 Kali ni bukan LIONSXII ok tp skuad senior mrk. Ada yakin ka? Melihatkan kpd prestasi semasa skuad negara lebih2 lagi ketika menentang Filipina haritu, keyakinan ada kureng sikit tp sbg rakyat Malaysia yang cintakan negara ini, kenalah ada keyakinan. Baru boleh berjaya...Bangun...Bangun...Bangun harimau bangun!

Harimau Malaya bukan binatang jinak ok....ok5x, jinak mcm mana pun pasti makan daging punya. Walaupun hanya sesi friendly jer, tp jgn bagi muka sgt Singapore nih...jiran x jiran...kasik hantam boleh! Sorry yer warga Singapore, saja nak api-apikan korang. Walaupun duk kat seberang tambak jer...huhu!

Rasanya ada live kat channel Astro Arena 801 start pukul 7.30 malam.

So korang saksikan le sendiri...Bangun...Bangun...Bangun harimau bangun!!!!!

No comments:

Post a Comment

Dear Frens...Leave your comment here...Really Appreciate it!

MEE BANDUNG BATU PAHAT KUAH KACANG

REMPAH SEGERA MEE BANDUNG

Bloggers Mengomel!!

QIBLAH DAN SHOLAT TIME ZONE