Nuffnangs

Monday, June 4, 2012

Blogwalking

Salam semua...

Baru jap tadi  aku pegi blogwalking satu blog ni. Nama dia Gadis Kampung (GK)...entri dia menyarankan agar x perlu suruh orang singgah blog kita dan x perlu suruh orang komen kat situ sbb dia kata kalo orang nak datang atau komen, x perlu dipaksa-paksa...hahaha ok gak kan advise dai tu. Anyway tq GK sbb bagi motivational advise ptg2 ni.

Actually aku rasa betul2 demotivated harini. X tau kenapa. Mmg badan aku terasa penat sangat. Maklumle baru je sampai dr Putrajaya pagi tadi terus  ke Court. Lepas tu terus masuk ofis. Terasa mengantuk teramat sangat. Badan pun rasa sakit2 nih...ada x yg nak tolong urutkan malam ni.

Betul kata GK (bukan kata cicak k), nak suruh org komen ke, hapa ke, x payah paksa2. Yg datang mestilah dengan hati yang ikhlas barulah berkat. Yang sebenarnya semuanya berpunca dari kita sendiri gak. Malas nak post entry baru, lepas tu malas gak nak blogwalking, mana nak dapat ramai pembaca. Betul x? Oleh itu rajin2lah berjalan jgn berlari nnti jatuh, lepas tu jadilah followers, barulah org akan follow kita juga.

So kepada semua, jgnlah bersedih, jgnlah berduka, keringkanlah  air matamu...chewah...ada rezeki ramai yg akan jenguk blog korunk nnti...Harap2 aku pun x lah rasa down sgt hari ni...amin.


No comments:

Post a Comment

Dear Frens...Leave your comment here...Really Appreciate it!

MEE BANDUNG BATU PAHAT KUAH KACANG

REMPAH SEGERA MEE BANDUNG

Bloggers Mengomel!!

QIBLAH DAN SHOLAT TIME ZONE