Nuffnangs

Thursday, June 7, 2012

FIFA Ranking Jun 2012

Salam Jumaat semua,

pergh berderau darah aku bila tgk ranking FIFA yg terbaru. Malaysia ditangga 156, itu x pe lagi. Filipina dah pun memintas ditangga yang 149. Mana taknya mereka naik begitu banyak, kan haritu mrk berjaya draw dgn kita. Bukan sekali der, dah 2 kali dlm tahun ni. 

Team kita ni kekurangan match yang bertaraf "A" sbb tu utk dapat mata yang banyak agak sukar. X habis2 lawan dgn team yg ranking rendah daripada kita. Sblm ni lwn dgn Sri Lanka yg sekarang ni ranking mrk di tangga 184. Menang besar mcm mana pun still point x banyak dowh!!!!

Malas nak citer banyak, mlm ni jam 730 kat Stadium Jalan Besar, Singapura, kita akan lawan Singapore, ranking mrk pun byk jatuh gak. Skrg ni di tangga 157, berjiran rupanya hahaha...ni baru kelas "A" punya game. Nak tau kelemahan dan kekuatan masing2. Kalo menang, point mmg agak banyak, tp kalo kalah pun teruk gak. Kita doakan jelah kejayaan pasukan kita.

FIFA World Ranking June 2012

4 comments:

  1. Moga Harimau Malaya berjaya jinakkan The Lions mlm ini.

    ReplyDelete
  2. terpaksala ber'comment' di sini since ur fb has been deactivate? nak ty psl apartment tu? cmne? ad kosong lagi tak? how much per month? cmne facilities dalam rumah? nak siap2 kira budget since dalam 3 months ni nadiah mungkin tak dpt elaun....dgn baby lagi...huhu

    ReplyDelete
  3. nadiah, no tel abg long x de ke..k ni no tel 0177096164...lupa lak nak tanya dgn mmber tu pasal apartment yg nadiah nak..apa2 hal boleh whatapps je atau viber mlm...haha

    ReplyDelete

Dear Frens...Leave your comment here...Really Appreciate it!

MEE BANDUNG BATU PAHAT KUAH KACANG

REMPAH SEGERA MEE BANDUNG

Bloggers Mengomel!!

QIBLAH DAN SHOLAT TIME ZONE