Nuffnangs

Thursday, June 17, 2010

Nak Tidur Ke Tak....?

Nak Tidur Ke tak....? Alahai...mata kata mau tidurlah...aku dah penat seharian mengadap laptop je nih...tapi minda aku cakap...boleh lagi...satu entri je lagi...jap lagi boleh tidur...huh...mana satu aku nak ikut nih...karang pkl 230 plak ada WC match...adoyai! Oklah ni entri last aku pd malam ni...korang bacalah...aku nak pg wat taik mata dan peta dunia lepas ni... Tp sblm tu...ptg tadi tunjuklah kat aku blog mat gebu...ishk3x mmg menarik blog dia kan...klik saja apa saja resepi yg korang nak mesti kuar punya...tp klik punya klik aku rasa mat gebu x buat kek...nape ek? Ahh...malaslah aku nak fikir...korang fikirlah sendiri...tidor lagi baik...dpt mimpi2 yg best2 kan...mana lah tau mimpi dpt jumpa Lisa Surihani ker, Intan Ladyana ker....takpun paling koman ler dpt jumpa Ruminah Sidek...hish x nak lah aku...kot2 dia jadi hantu jangan pandang belakang ...berpoluh den! Oklah kengkawan...mata ni mmg rasa mcm nak tertutup dah...bijik mata pun dah podeh...aku chow dululah...jumpa korang esok...jer insyAllah...maybe ada entri ttg Lawatan jenjalan ke Melaka...heheheh...korang tunggulah esok....

2 comments:

  1. blog walking...nice blog. nice songs..

    p/s: Lisa surihani memang cun!!

    ReplyDelete

Dear Frens...Leave your comment here...Really Appreciate it!

MEE BANDUNG BATU PAHAT KUAH KACANG

REMPAH SEGERA MEE BANDUNG

Bloggers Mengomel!!

QIBLAH DAN SHOLAT TIME ZONE