Nuffnangs

Sunday, June 13, 2010

Kenapa Ads X Masuk Lg kat Blog AKu ni.....

Salam semua... aku ni tgh musykil...kenapa ek ads dr Nuffnang dah x masuk lg kat blog aku nih...adakah mereka x yakin dgn blog aku ker atau ada masalah dgn layout aku... Problem kan...dr semalam aku dok memikiorkan perkara ni...korang tau x knp? Kalo korang tau just bg komen korang kat sini... Kata org, kalo x de ads...x de le wit masuk kan....bengang aku bengang (sambil menyanyikan lagu Bengang Akim....berulang-ulang kali) Apa2 pun aku ttp akan berkarya kat sini...kali korang tolong aku nex time aku tolong korang laks...
Tq....

2 comments:

Dear Frens...Leave your comment here...Really Appreciate it!

MEE BANDUNG BATU PAHAT KUAH KACANG

REMPAH SEGERA MEE BANDUNG

Bloggers Mengomel!!

QIBLAH DAN SHOLAT TIME ZONE