Nuffnangs

Wednesday, June 30, 2010

Contest Gambar Best by AsaDa

Salam Asada...

Sebenarnya foto ni adalah sgt ori (bukan ciplak) yg diambil menggunakan camera telefon bimbit jenis Nokia 5800 Express Music saya sendiri.. Bukan gunakan kamera Canon EOS atau Nikon yg jenis DSLR yg sgt popular skrg nih...

Foto ni saya ambil ketika pulang dr Johor Bahru yg ketika itu waktu sudah merangkak ke senja...mmg taksub dan terpegun le masa saya ambil foto ni...kenapa saya kata taksub dan terpegun...cuba korang perhatikan garisan2 awan tu...apa yg korang nampak?...X de apa2...masyaAllah...perhatikan betul2 sekali lagi...catually garisan2 tu seakan-akan membentuk perkataan Allah sw...walaupun x berapa jelas...saya rasakan sgt unik dan bersyukur kerana diberikan peluang utk melihat dan mengambil foto yg saya rasakan unik ni...

Kalo korang kata unik maka jadi uniklah dia kan...tp kalo korang rasa x de apa2...saya terima dengan seadanya...anyway terimas kerana bagi peluang utk sertai contest korang nih...aku mmg suka ambil foto langit dan alam...cumanya belum berkesempatan untuk memiliki kamera yg canggih...mengidam utk mendapatkan kamera Canon EOS yg terbaru...!

3 comments:

  1. Hahaha...kamera phone saya 1.3 mp jer. Gambar gambar hp saya semua tak best.

    ReplyDelete
  2. x pelah ada rezeki...nnti beli Canon ker, Nikon ker...hehehe

    ReplyDelete
  3. tQ sudi join contest asada..

    dah siap link kat senarai peserta semalam, ri ni baru sempat nk terjah..

    gud luck! (^^,)

    ReplyDelete

Dear Frens...Leave your comment here...Really Appreciate it!

MEE BANDUNG BATU PAHAT KUAH KACANG

REMPAH SEGERA MEE BANDUNG

Bloggers Mengomel!!

QIBLAH DAN SHOLAT TIME ZONE