Nuffnangs

Wednesday, August 24, 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI



Dikesempatan ini, aku nak memohon seribu kemaafan kepada semua rakan bloggers dan juga pembaca2 yg lain yg telah sudi menjengah blog aku ni. Mana tau ada tersilap kata, terkasar bahasa yg menyinggung perasaan korang, yelah kita tak tau yg tulisan kita ni kadang2 ada menyentuh isu2 sensitif dan terkena pula kat individu2 terbabit. Harap2 takdelah kan. So, mcmana persiapan korang tahun ni...bagi aku, persiapan agak sederhana dan masih ada yg belum dibeli. Harap2 dalam 1-2 hari dapatlah diselesaikan semuanya.

So, aku nak ucapkan kat sini Selamat Hari Raya Aidilfitri kat korang semua, semoga korang semua berbahagia dan bergembira dalam menyambut aidlfitri kali ini. Kalo nak drive ke kg tu atau nak buat satu perjalanan jauh, preparation sgtlah penting. Dari segi fizikal dan mental. Tidur secukupnya perlu sangat. Kalo korang mengantuk, berehatlah sebentar kerana kadang2 10-15 minit tu yang menentukan segalanya. Namun, paling penting bertawakal kepada Tuhan dan berdoalah agar Allah sw melindungi kita dari sebarang bencana. Semoga korang semua selamat sampai ke destinasi masing2. 



No comments:

Post a Comment

Dear Frens...Leave your comment here...Really Appreciate it!

MEE BANDUNG BATU PAHAT KUAH KACANG

REMPAH SEGERA MEE BANDUNG

Bloggers Mengomel!!

QIBLAH DAN SHOLAT TIME ZONE