Nuffnangs

Thursday, June 10, 2010

Salam Jumaat

Salam semua.... Pagi ni alhamdulillah...semuanya ok....mcm semalam aku malas nak beli surat kabor (terutamanya Metro) sbbnya...byk sgt berita yg sedih....so aku x nak spoil my mood for today also. Jgn marah ye akhbar Metro...berita korang mmg best dan menarik ttp aku x tahan dgn berita2 sedih tu. Apa2 pun hidup ni mesti diteruskan...aku berazam utk lbh produktif hari ni...bak kata org...alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan...betul ke peribahasa aku tu...hantam sajalah labu. Apa yg aku nak cakap ek...aku rasa hari ni aku nak komen pasal team Argentina lak lah utk World Cup nih...tp nnti dlm pkl 1030...korang tunggulah post aku k. So, utk renungan dipagi Jumaat yg mulia ni...segala yg baik itu adalah dri Allah sw...yg buruk itu adalah dr kita sendiri...hindarilah diri kita dr melakukan dosa kecil kerana dgn dosa kecil nilah kita akan terjebak melakukan dosa2 besar...nauzubillah!
kerana pulut santan binasa...kerana mulut badan binasa...jadi hati2 lah ketika bercakap k. Wassalam.....

No comments:

Post a Comment

Dear Frens...Leave your comment here...Really Appreciate it!

MEE BANDUNG BATU PAHAT KUAH KACANG

REMPAH SEGERA MEE BANDUNG

Bloggers Mengomel!!

QIBLAH DAN SHOLAT TIME ZONE