Nuffnangs

Monday, June 7, 2010

Nak Tau Cara Nak Meningkatkan Trafik Kat Blog anda...Haha Cubalah

Hah percaya tak aku dapat trafik 1 000 000? Tak percaya? meh sini aku percayakan.
BeMie's WoRLd Thanks kepada anda dengan tips ini.
1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik. 2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.
14. BeMie's WoRLd
15.
Talam keladi
PERATURAN!!!
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1. 2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. 3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15). ***So urutannya jadi mcm nie....
4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut: Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1 Posisi no.14, Jumlah backlink = 5 Posisi no.13, Jumlah backlink = 25 Posisi no.12, Jumlah backlink = 125 Posisi no.11, Jumlah backlink = 625 Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125 Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625 Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125 Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625 Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125 Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625 Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125 Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625 Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125 Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625 Kita sama-sama cuba jaya okk…. Selamat mencuba!!! ***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat traffic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google.

No comments:

Post a Comment

Dear Frens...Leave your comment here...Really Appreciate it!

MEE BANDUNG BATU PAHAT KUAH KACANG

REMPAH SEGERA MEE BANDUNG

Bloggers Mengomel!!

QIBLAH DAN SHOLAT TIME ZONE