Nuffnangs

Wednesday, June 9, 2010

Khamis yg indah...............

Salam semua, pagi ni keluar keje lewat ckit...tiba2 teringat handphone trtinggal kat rumah, nasib baik dkt lg...tp kira dah lewat jugaklah...tgk2 minyak kete pun dah nak habis...pusing2 dah dekat 30 min lewat. Tp x pelah, sekali-sekala kan...dlm keadaan terdesak...hehehe Pagi ni aku malas nak beli surat kabar sbb hari2 mesti ada berita sedih kat muka depan...hari ni aku x mau sedih2, aku nak ceria dan gembira ckit sbb hari ni besday my dearest wife...actually gift pun belum beli lagi...apa aku nak buat ek...nak ajak dia makan kat luar lunch time ni, nasi aku dah masak, lauk pun dah masak gak...(hari ni aku masak sbb wife kena kluar keje awal, pg outstation ler) atau lauk tu biarkan utk makan malam, lunch makan kat luar. Ok gak kan. Anyway, aku nak wish wifey aku Happy Birthday My darling...May Allah sw bless u and us good health, long lives and prosperity...until death do us part...chewah. Betul tu x tipu...I love u sayang....!!!!mmmmmmuah......300x So itu ajelah pg ni...aku pi wat keje la plak...wassalam!

No comments:

Post a Comment

Dear Frens...Leave your comment here...Really Appreciate it!

MEE BANDUNG BATU PAHAT KUAH KACANG

REMPAH SEGERA MEE BANDUNG

Bloggers Mengomel!!

QIBLAH DAN SHOLAT TIME ZONE